Autor: Informer.rs

23.07.2022.

20:51

Foto: Starsportphoto©

Sport

NEĆE ON NIGDE! Grci ponovo zvali ZVEZDU zbog GOLGETERA, ali ponuda još jednom ODBIJENA!

Po ko zna koji put ime Milana Pavkova glavna je tema prelaznog roka na Marakani. Stameni napadač iz Begeča konstantno je na izlaznim vratima Crvene zvezde, ali su svesni u Ljutice Bogdana da je golgeter od ogromne važnosti za tim Dejana Stankovića. 

Ipak, sa kvalitetima Milana Pavkova dobro je upoznat trener Panatinaikosa Ivan Jovanović. Srpski stručnjak rešen je da dovede napadača u Atinu, ali je Crvena zvezda "tvrd orah". Grci su već slali ponudu tešku 600.000 evra i dobili odgovor "ne", a to je bilo i sada kada je svota povećana. 

Naime, "Mozzartsport" prenosi da je Panatinaikos dostavio novu ponudu - 750.000 evra, ali da su i to na Marakani bez razmišljanja odbili. Veruju u Ljutice Bogdana da za transfer Pavkova mogu da dobiju 1.500.000 evra i ne odstupaju od toga. Vremena imaju, a i zainteresovanih strana budući da se u Italiji priča o interesovanju Đenove. 

Informer

Milan Pavkov je sjajno započeo novu sezonu, na dve utakmice postigao je tri gola i tako pokazao da je "našpanovao" golgeterske sprave. On je na Marakanu stigao 2017. godine iz niškog Radničkog za 300.000 evra. Sakupio je 146 nastupa u kojima je dao 56 golova i 19 asistencija, a navijači će ga zauvek pamtiti po dva pogotka protiv Liverpula u Ligi šampiona 2018. godine. 

Izglednije su šanse da Marakanu ovog leta napusti Ohi Omoidžunafo, ali Zvezda spremno čeka ponudu za Norvežanina. Nedavno se u tabor srpskog šampiona vratio Aleksandar Pešić, a to ne bi trebao da bude kraj sa pojačanjima u napadu, želja je i Siril Desers iz Genka.