Autor: Informer.rs

26.07.2022.

07:13

Foto: Starsportphoto©

Sport

ZVEZDI KRADU NAJVEĆE POJAČANJE! Italijani su umešali, kvare posao šampionu Srbije!

Zvezda je napad pojačala angažovanjem Aleksandra Pešića, ali svejedno i dalje želi najboljeg strelca Lige konferencija prošle sezone Sirila Desersa.

Vratio se Nigerijac sa belgijskim pasošem iz Fejenorda u Genk sa pozajmice i odmah pogodio u prvom kolu belgijskog šampionata. Desers je sa srpskim šampionom napravio načelan dogovor da će se preseliti na Marakanu ukoliko ne nađe aganžman u nekim od ligama petice.

Kremoneze kvari posao Zvezdi

Loša vest za Zvezdu jeste da ima ponudu iz Serije A. U pitanju je novajlija Kremoneze. Poznati transfer novinar Đanluka Di Marcio, tvrdi da je klub obavio pregovore sa prošlogodišnjim najboljim strelcom Lige konferencija

- Postoje razgovori, sve je konačno počelo da se kreće. Možda nije najveći klub, ali Serija A je vrhunsko takmičenje. Sanjam da zaigram tamo - poručio je sam napadač.

Informer

Siril Desers

Desers je eksplodirao u dresu Fejenorda, postigao je 21 gol na 47 utakmica. Zapamtili su ga i navijači Partizana protiv kojeg je u dva meča dao isto toliko golova, uz jednu asistenciju.Što se Zvezde tiče, sa Genkom dogovorila pozajmicu na godinu dana, uz opciju otkupa na kraju sezone, dok bi sam fudbaler imao milion godišnje - plus još mogućih 500.000.

Videćemo da li će Italijani ukrasti crveno-belima napadača ispred nosa. Zvezda se bori za Ligu šampiona, pa se crveno-beli nadaju da će na kraju igranje u Evropi i presuditi, te da će Desers zbog toga izabrati dolazak na "Marakanu", a ne Italiju.

Bonus video