Autor: Informer.rs

27.07.2022.

11:35

Foto: Starsportphoto©

Sport

GOBELJIĆ JE NEUGASIVA MAŠINA! Dok ga NAVIJAČI KRITIKUJU, Miša ga HVALI!

Fudbaler Crvene zvezde Marko Gobeljić uglavnom je na meti navijača zbog slabijih partija, ali je sada u odbranu popularnom "Gobelji" stao Milorad Kosanović. Iskusni strateg uveren je da je Gobeljić suvo zlato u Crvenoj zvezdi. 

- Džaba nisam nedavno rekao: Zvezda prvak, ostali nemaju šta da traže! Konačno liči na tim i jedva čekam kvalifikacije za Ligu šampiona. Milunovićevo vraćanje je još jedan pametan potez, uz Rodića imaćemo čvrsinu u zadnjoj liniji. Gobeljića ne bi trebalo potcenjivati, njegova ponavljanja su brojna i vredna. Metaforično rečeno: mašina neugasiva, samo je malo dozirati - poručio je Milorad Kosanović za "Sportski žurnal". 

Nakon meča u Lučanima postalo je jasno, onima koji to ranije nisu shvatili, da je Crvena zvezda angažovanjem Stefana Mitrovića dobila ogromno pojačanje u napadu. Iskusni stručnjak posavetovao je Dejana Stankovića da brzonogog ofanzivca malo "gurne" u teretanu i da ga pusti da igra. 

Informer

- Neka kao i uvek igraj unajbolji. Najmlađi je, za dve godine postaće preozbiljan igrač. Ne manje bitno, mnogo je dobro dete. Vaspitano, pristojno, vredno. Rečju: predodređeno da uspe. Pogotovo u Zvezdi, koju jedino u prvenstvu i možete da gledate s uživanje. Da se razumemo: Stefan nije Katai ili Ivanić, nema svojevrsno razumevanje igre veznog igrača. Može da učestvuje u građenju, ali on završava igru. To imate, ili... - podvukao je Kosanović. 

Podsećamo, Crvena zvezda je nakon odlaska Kristijana Pićinija ostala samo sa Gobeljićem na desnoj strani. Protiv Kolubare ga je menjao Nikola Stanković i pokazao da na njega može da se računa, ali na Marakani ističu da će do kraja prelaznog roka stići pojačanje na poziciji desnog beka.