Autor: Informer.rs

31.07.2022.

20:55

Foto: Starsportphoto©

Sport

ZVEZDA POJAČAVA PARTIZANOVOG RIVALA U EVROPI! AEK na MARAKANI našao ogromno POJAČANJE!

Status Miloša Gordića na Marakani je jasan - perspektivni golman je u ovom momentu višak u taboru Crvene zvezde, a prema saznanjima "Mozzart sporta", on bi karijeru mogao da nastavi na Kipru. Ni manje ni više nego u taboru narednog rivala Partizana - AEK-u iz Larnake! 

Gordić je tek četvrti izbor među stativama, posle Milana Borjana, Zorana Popovića i Nikole Vasiljevića i šanse da na Marakani dobije šansu su ravne nuli. Makar ove sezone. Zbog toga, Gordić je zatražio transfer, a AEK se prvi javio i ponudio da pokrije platu talentovanom čuvaru mreže. 

Podsetimo, najmlađi od četvorice golmana šampiona Srbije nije registrovan za superligaške izazove crveno-belih. Subotički Spartak ga je želeo u svojim redovima, ali Zvezda nije bila voljna da ga pusti na sever zemlje. Sa druge strane, ponuda AEK-a deluje primamljivije budući da će se Gordić na Kipru boriti za titulu, a imaće prostora i da nastupa u Evropi. 

Informer

U slučaju da dogovor bude ozvaničen do srede Gordić bi mogao čak da se nađe u protokolu za utakmicu protiv Partizana u okviru 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope. UEFA pravila su jasna, a klubovima imaju prava da registruju jednog igrača 24 časa pre početka utakmice. 

Teško da će neko u narednih pet godina skloniti Milana Borjana sa gola Crvene zvezde, a upravo je to razlog što talentovani golmani žele što pre da napuste Markanu. Reprezentativac Kanade nedavno je produžio ugovor sa srpskim šampionom i to je bio jasan signal za Miloša Gordića da je u ovom momentu prekobrojan u Ljutice Bogdana.