Autor: Informer.rs

02.08.2022.

19:15

Foto: Starsportphoto

Sport

REKAO JE - DA! Zvezda odnela NAJVEĆU pobedu! Crveno-beli dobili ruskog giganta u TRCI za NJEGOV potpis! Sve je DOGOVORENO!

Šampion Superlige je utanačio sve detalje, a ruski fudbaler Jegor Prucev (19) uskoro bi mogao da postane novi igrač kluba sa Marakane!

Ofanzivni vezista oko kojeg su se prethodnih dana otimali Zvezda i CSKA iz Moskve, prelomio je i odlučio da karijeru nastavi u Srbiji!

Ekskluzivne informacije o razvoju ovog transfera donosi ugledni ruski portal "Čempionat", koji tvrdi da su svi detalji ugovora između srpskog šampiona i ruskog kluba dogovoreni. Ostalo je još samo da se dogovore Crvena zvezda i Soči, klub za koji Prucev nastupa od 2019. godine.

- Lični uslovi ofanzivnog veznog igrača su dogovoreni. Ostalo je još samo da se dogovore Crvena zvezda i Soči - potvrdio je za "Čempionat" izvor blizak ruskom klubu.

Informer

Jegor Prucev

Jegor važi za velikog talenta, ali do sada je retko dobijao priliku u prvom timu Sočija. Odigrao je samo jedan meč za ruskog vicešampiona, svega 12 minuta protiv Krasnodara u ruskoj Premijer ligi, još 2010.

Od tada je slat na pozajmice, pa je nastupao za trećeligaša Tekstičik iz Ivanova i drugoligaša Neftehimik iz Niženkamska. U drugom rangu ruskog fudbala za samo polusezonu ostavio je sjajan utisak, pošto je u nimalo lakom takmičenju na 13 mečeva imao tri gola i dve asistencije.

Na taj način je privukao pažnju giganta iz Moskve, pa su čelnici CSKA želeli već ovog leta da privole Pruceva u rusku prestonicu, gde igra i njegov tri godine stariji brat Danil.

Danil je uveliko prvotimac moskovskog Spartaka, ali se sada čini da braća Prucev neće igrati u istom gradu tokom tekuće sezone. Po ruskim medijima, selidba u Boegrad mnogo je realnija opcija za mlađeg Jegora.