Autor: Informer.rs

08.08.2022.

18:27

Foto: Starsportphoto©

Sport

ZVEZDINA OBAVEZA SU POBEDE! Stanković najavio OFANZIVU u Jerevanu!

Stigla je ekspedicija Crvene zvezde u Jerevan! Fudbalere srpskog šampiona sutra od 19 časova očekuje revanš meč treće kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Pjunika, a trener Dejan Stanković najavljuje juriš na pobedu. 

- Prvi meč u Beogradu je bio dobar, prava takmičarska utakmica. Dobar intenzitet. Rekao sam i u Beogradu da smo morali dobro da se oznojimo za svaki gol, tako ćemo morati i sutra. Iako sa nama nisu otputovali iz standardne postave Pešić, Ivanić i Rodić, imamo adekvatne zamene i spremne momke da sutra pokažu šta znaju - rekao je Stanković pred revanš sa Pjunikom. 

Iako Crvena zvezda već "ima obezbeđen plasman" u narednu rudnu, Stanković ističe da će srpski šampion i u Jerevanu ići na pobedu kako bi nastavili sa napretkom na UEFA rang-listi. 

- Treba da pokažemo ko smo, a Zvezda je veliki klub. Naša obaveza je da uvek idemo na pobedu i u skladu sa tim ćemo postupiti i sutra. Ponoviću, imamo dovoljno kvalitetnih igrača i želimo da odbranimo UEFA koeficijent, koji smo izgradili prethodnih sezona. Daćemo sve od sebe i idemo na pobedu - dodao je trener crveno-belih. 

Informer

Zvezda je u prvom meču bila ubedljiva, a pobeda je mogla da bude još veća. Ipak, Dejan Stanković ne potcenjuje šampiona Jermenije, već ističe da je Pjunik sa razlogom stigao do trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona. 

- O Pjuniku mislim sve najbolje. Nije slučajno tu gde je sada - u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Naišli smo na organizovanu ekipu, morali smo dobro da se oznojimo, da budemo koncentrisani, iako nam je koncentracija popuštala u prvih 15 minuta. Poklonili smo Pjuniku nekoliko lopti na sredini terena i ispred gola, umalo su te greške iskoristili. Pričali smo i analizirali ih pred revanš, i ne bi trebalo te greške da nam se ponavljaju - podvukao je Stanković.