Autor: Informer.rs

12.08.2022.

12:15 >> 12:16

Foto: Starsportphoto

Sport

PRESREĆAN SAM, SANJAM LIGU ŠAMPIONA! Pao kapitalan potis na MARAKANI! (VIDEO)

Najavljeno - učinjeno! Srpski štoper Strahinja Eraković potpisao je novi ugovor sa Crvenom zvezdom i stavio  paraf na novu četvorogodišnju saradnju. Iako je poslednjih meseci bilo dosta priča o njegovom odlasku sa Marakane, crveno-beli su talentovanog štopera nagradili pojačanim ugovorom. 

- Presrećan sam što sam produžio ugovor. Nadam se da će mi ova godina biti još bolja nego prethodna. Želim Ligu šampiona i duplu krunu - kratak je bio Eraković. 

Crveno-beli su stigli na korak od plasmana u Ligu šampiona, a talentovani štoper ističe da je upravo to bio san Erakoviću od dolasku na Marakanu. 

- Ovim potpisom se ništa ne menja. Uzeli smo prošle godine duplu krunu, debitovao sam za A reprezentaciju, ostalo je da igram još Ligu šampiona, a onda sam ispunio sve dečačke snove - dodao je štoper crveno-belih. 

Informer

Tokom zvanične konferencije, predsednik kluba Svetozar Mijailović otkrio je da je za razliku od svojih saigrača iz omladinskog tima Strahinja Eraković prihvatio opciju odlaska u Grafičar i tamo izgradio iskustvo. Mladi štoper nakon toga je imao poruku za sve mlade igrače, ali dodao da je zbog svega što sada proživljava prihvatio opciju odlaska u Prvu ligu Srbije. 

- Kada bih rekao da nisam, lagao bih. Zbog svega toga sam otišao u Grafičar, znao sam da nije pravi momenat da zaigram za prvi tim. Savetujem svakog mladog igrača da posluša upravu, klub i stručni štab, oni misle najbolje za nas. Pogodio sam sa odlaskom tamo, imao sam lepu sezonu, bili smo prvi na tabeli. Sjajno iskustvo za mene - objasnio je reprezentativac Srbije. 

Eraković je za kraj istakao da se pritisak nije promenio novim potpisom ugovora. 

- Uvek ima pritiska u Crvenoj zvezdi, ali se to nije promenilo. Od pre tri godine do danas ništa se nije promenilo - podvukao je Eraković.