Autor: Informer.rs

19.08.2022.

19:37

Foto: Starsportphoto

Sport

DELIJE OČIMA NE VERUJU! Nije samo Ohi! Jedan od NAJVEĆIH LJUBIMACA Delija NAPUŠTA Zvezdu! Odmah posle Makabija!

Večiti ljubimac navijača srpskog šampiona, zbog golova Liverpulu, Milanu i još velikog broja koji su armiji Zvezdinih pristalica doneo mnogo radosti, nalazi se pred odlaskom sa Marakane!

Momak iz Begeča je na korak od veoma bogatog transfera u Saudijsku Arabiju, dok bi transfer trebalo da se realizuje odmah posle revanša protiv Makabija!

Ime Milana Pavkova se prethodnih prelaznih rokova pominjalo najčešće kao neko ko će napustiti Crvenu zvezdu, ali svakog puta je ostajao da bude džoker sa klupe, da bi kasnije postajao i prvi izbor u napadu crveno-belih.

Na početku nove sezone priča se ponovila, pošto je strelac istorijskih golova protiv Redsa, predviđen bio da bude rezerva Ohiju, ali sjajne igre na pripremama i u prvenstvu su dovele do toga da se brzo ustali kao startna opcija u navalnom redu.

Informer

Milan Pavkov

Ipak, dolazak Aleksandra Pešića je gurnuo Pavkova na klupu, ali je opet uspevao da daje golove kada je bilo potrebno i kada je ulazio na teren, međutim, izgleda da je došlo vreme za rastanak.

Pavkov je blizu od transfera u Saudijsku Arabiju, gde je dobio poprilično unosnu ponudu, od koje će i Zvezda profitirati.

Taj transfer upaliće i "alarm" na Marakani, jer će klub morati da ekspresno reaguje i dovede novog napadača, za šta je šampion Srbije izdvojio neverovatnih 2.500.000 evra. Špic je preko potreban, jer pored odlaska Ohija, Zvezda bi ostala samo sa Aleksandrom Pešićem na poziciji klasičnog golgetera.