Autor: Informer.rs

23.08.2022.

12:57

Foto: Starsportphoto

Sport

MARAKANA RASPRODATA - DELIJE APELUJU NA NAVIJAČE! Obuci CRVENO ili BELO, neka KOREOGRAFIJA uspe!

Nema sumnje - goreće večeras Marakana! Crvena zvezda je nedavno saopštila da su svi kapacitet stadiona rasprodati, te da će četa Dejana Stankovića imati podršku od oko 50.000 navijača. 

Iz kluba su poslali detaljne instrukcije svim vlasnicima ulaznica pred večerašnji duel kako ne bi došlo do problema, a uz to oglasili su se i najvatreniji navijači pred meč. Naime, poznato je da je odlučena koreogravija večeras, ideja je da su južna i severna tribina u belim majicama, a zapadna i istočna u crvenim. 

- Navijači su apelovali da svako ko nema crvenu ili belu jaknu ili duks (zavisno od sektora), da a preko nje obuče crvenu ili belu majicu kako bi koreografija uspela - navode navijači u saopštenju. 

Informer

U nastavku Vam u celosti prenosimo detaljne instrukcije crveno-belih za sve koji su uspeli da dođu do karata pred večeranji meč. 

- Svaka karta važi samo za ulaz koji je naveden na njoj, neće moći sa kartom koja je predviđena za jedan ulaz na tribini da se uđe na bilo koji drugi ulaz. 

- Apelujemo da je potrebno da svaki posetilac utakmice ima kartu, zbog velike gužve nije moguće da deca uđu bez ulaznice.

- Takođe zbog velike gužve apelujemo i upozoravamo da neće biti dozvoljeno stajanje na stepeništu.

- Pun stadion znači i zagušenje prilaza oko stadiona, te stoga klub poziva navijače da što ranije dođu na utakmicu. Kapije će biti otvorene tri sata pre meča.

- Takođe oni koji imaju ulaznice za kapiju 25 će moći tom ulazu da priđu isključivo sa zapadne strane stadiona iz ulice Rajka Mitića.