23.08.2022.

23:51

Foto: Starsportphoto

Sport

DA LI SAM JA UOPŠTE ZA CRVENU ZVEZDU? Dejan Stanković: Ovo je BOLNO!

Crveno-beli su odigrali nerešeno sa Makabijem iz Haife (2:2),  i to je izraelski tim odvelo u grupnu fazu najeltinijeg klupskog fudbalskog takmičenja.

Nakon meča, Dejan Stanković je čestitao protivničkom timu na prolazu.

- Čestitam Makabiju na prolazu i želim im puno srece. Organizovan tim koji zna i da se brani i da napada, fizicki dosta jak - rekao je Stanković.

Istakako je šta je uticalo na loše drugo poluvreme Crvene zvezde.

Informer

- Splet okolnosti je uticao na naše drugo poluvreme. Primili smo gol u poslednjoj sekundi. Utakmica je bila onakva kako smo je spremili. Dosta smo pali u drugom poluvremenu, neobjašnjivo. Ekipa je pala dosta, ali to su isti ti momci koji su izgarali u prvom poluvremenu. Hvala publici, žao mi je sto nismo uspeli da im vratimo ulaskom u Ligu šampiona. Okrećemo se Ligi Evrope i našem prvenstvu. Ovo je bolno, prevashodno za mene. Ne znam ni kako nalazim reči. Idemo dalje - dodao je Deki.

Dodao je da je mnogo teško sada analizirati meč.

- Isekao nas je taj gol i sad mi je mnogo teško da anliziram sem da kažem da mi je mnogo žao i da je razočarenje veliko. Splet okolnosti, detalji neki, kao iz horor filma da su došli, a ne da se radi o jednoj utakmici. Ne ostaje nam ništa drugo nego da se zahvalimo našem nabjoljem igraču, dvanaestom, publici koja nam je ostvarila snove da igramo pred njima i doživimo takav ambijent. Okrećemo se Ligi Evrope, što nije malo takmičenje, ali smo svi želeli da igramo Ligu šampiona. Imamo naše prvenstvo koje donosi direktan prolaz, treba što pre da dođemo sebi i da se oporavimo. Tek smo u avgustu, ima još dosta igra. Ovo je borba, pre svega za mene. To je život, to je fudbal, idemo dalje.

Govorio je i o povredama svojih igrača.

-Bilo je prinudnih izmena, imali smo pre utakmice problem sa Sanogom, zatim Pešic je imao problem sa ložom. Rodić je bio rovit, ali je igrao. Kad se ne uspe, otvaraju se mnoga pitanja, počev od toga da li sam ja za klupu Crvene zvezde. Već sam rekao da sam spreman da prihvatim svaku odluku navijača i rukovodstva. Ja sam jedan od njih. Prihvatiću svaku odluku srcem, jer sam dao celog sebe - završip je Stanković.