Autor: Informer.rs

24.08.2022.

08:15

Foto:

Sport

PONOVO U CRVENO-BELOM! Miljenik DELIJA obukao dres i prisetio se dana u ZVEZDI! (FOTO)

Malo šta je moglo da popravi raspoloženje navijača Crvene zvezde nakon elimnacije od Makabi Haife u kvalifikacijama za Ligu šampiona, ali je u tome uspeo Bili Beron. Američki košarkaš je objavom na Tviteru oduševio pristalice srpskog kluba budući da se prisetio dana provedenih u crveno-belom dresu. 

Govorio je Bili Beron mnogo puta o Beogradu i ljubavi koju oseća prema Crvenoj zvezdi. Nikada nije krio da je srpski klub ostao urezan u njegovom srcu, te da je u Zvezdi proveo najlepše momente u svojoj karijeri, nakon čega je otišao u Zenit. 

Ipak, situacija u Rusiji naterala ga je na novu promenu sredine, a Bili Beron postao je novi košarkaš Olimpije iz Milana. Italijanski klub nosi slične boje kao Zvezda - crveno-bele, Bili Beron je na svom Tviteru objavio fotografiju u novoj opremi uz predivan opis. 

- Ponovo u crveno-belom - napisao je Bili Beron uz objavu fotografije u trening majici Olimpije iz Milana. 

Tokom dve sezone u dresu Crvene zvezde Bili Beron je osvojio tripla-krunu, pošto je predvodio ekipu do trofeja u ABA ligi, Košarkaškoj ligi Srbije i ABA liga Superkupu. Svetska pandemija koronavirusa sprečila ga je da ostavi dublji trag u Beogradu, ali ga navijači pamte kao jednog od najboljih šutera ikada.