Autor: Informer.rs

24.08.2022.

08:36

Foto: kkcrvenazvezda.rs

Sport

ZVEZDIN "PITBUL" ODUŠEVLJEN DELIJAMA! Gledao LIGU ŠAMPIONA, pa ODLEPIO za NAVIJAČIMA! (VIDEO)

Košarkaši Crvene zvezde u petak počinju pripreme za novu sezonu. Srpski šampion polako kompletira redove, većina pojačanja je već stigla u Beograd, a uprava kluba rešila je da skupi ekipu i povede je na Marakanu kako bi pružili podršku fudbalerima

Nažalost, crveno-beli nisu uspeli da opravdaju ulogu favorita i pred svojim navijačima savladaju Makabi iz Haife. Moraće četa Dejana Stankovića da se zadovolji plasmanom u grupnu fazu Lige Evrope, ali podrška navijača nije izostala tokom 90 minuta fudbala. 

Košarkaši Crvene zvezde, posebno novajlije, bili su oduševljeni atmosferom na Marakani. Posebno fasciniran Delijama bio je Džon Holand. Amerikanac je poznat kao izuzetno energičan igrač, kao neko ko crpi snagu sa tribina te ne čude njegove objave na Instagramu tokom jučerašnje utakmice. 

Amerikanac je postao poznat u Evropi posle sjajnih igara u dresu Uniksa, a kasnije i plasmana u finale Evrokupa sa Bursom. Nakon jedne od utakmica, Holand je sebe i svoje saigrače nazvao "besnim psima, i pitbulovima", a o tome se priča u zvezdaškim klubovima kao o dokazu sjajnog odnosa prema igri.