Autor: Informer.rs

31.08.2022.

17:06 >> 17:09

Foto: Starsportphoto©

Sport

ZVEZDA OSTAJE BEZ NAJBOLJEG!? Užasne vesti pred DERBI sa PARTIZANOM!

Nije Crvene zvezda uspela da se plasira u Ligu šampiona i tako su ostali bez očekivanog prihoda. Sve to bi moglo da rezultira odlaskom Strahinje Erakovića sa Marakane u finišu prelaznog roka, a italijanski novinar Đanluka Di Marcio prenosi da je srpski štoper na meti Kremonezea i Monce. 

Do kraja prelaznog roka ostalo je nešto više od 24 časa, crveno-beli večeras igraju večiti derbi i teško je očekivati da će do pregovora doći uoči duela sa najvećim rivalom. Eraković je nedavno produžio ugovor sa Zvezdom do 2026. godine, a celo leto je bio na izlanim vratima kluba.

Informer

Zvezda je tokom leta odbijala ponude Zenita teške između 10.000.000 i 12.000.000 evra. Crveno-beli su insitirali da prodaje nema dok se kvalifikacije za Ligu šampiona ne završe te je Eraković ostao. Ruski mediji prenose da tamošnji velikani nisu odustali od njega. 

Monca i Kremoneze su novi članovi Serije A od ove sezone i prilično ambiciozno su ušli u letnji prelazni rok. Ipak, pitanje je koliko je Eraković raspoložen da se preseli na Apenine budući da pomenute klubove očekuje borba za opstanak.