Autor: Informer.rs

06.09.2022.

19:10

Foto: Starsportphoto

Sport

ZVEZDA POKRENULA AKCIJU ZA MEČ SA MONAKOM! Delije se odmah OGLASILE SAOPŠTENJEM!

Delije su se oglasile saopštenjem zbog odluke kluba da za utakmicu sa Monakom reprizira akciju sa barjacima, koja je obeležila proslavu 33. titule šampiona Superlige Srbije!

Klub sa Marakane je za premijeru u Ligi Evrope (četvrtak, 21) rešio da u prodaju ponovo pusti barjake koji bi trebalo da budu centralni deo koreografije.

- Pozdravljamo inicijativu kluba da se na utakmici sa Monakom, prilikom izlaska igrača, zavijori što više hiljada barjaka naših boja, i pozivamo sve Zvezdaše i Delije da ponesu barjake. Ko ima da ponese, a ko nema da kupi ispred stadiona i time uvrsti u svoju kolekciju navijačkih artikala i Zvezdin barjak - piše u saopštenju Delija, gde se još dodaje:

- Da vidimo da li možemo da nadmašimo proslavu titule i napravimo još veći podvig kada su Zvezdini barjaci u pitanju! Neka Marakana ponovo bude crveno-bela!

Cena Barjaka je 1.000 dinara, a prodavaće se u "Red Star šopu" do početka utakmice sa Francuzima, kao i na punktovima oko stadiona na dan meča protiv Kneževa.

Rekviziti su izrađeni po motivima Crvene zvezde, prednjače boje srpskog šampiona, a na određenim barjacima nalaze se i motivi Beograda, kao i godina nastanka kluba iz Ljutice Bogdana.