Autor: Informer.rs

09.09.2022.

07:00

Foto: Starsportphoto

Sport

MILOJEVIĆ IZRIBAO KANGU I BUKARIJA, SIGURNO SE TRESLA SVLAČIONICA! "Sukob ne priliči renomeu ovog kluba"

Posle zvižduka za kraj poluvremena, Gelor Kanga je imao šta da zameri Osmanu Bukariju, što je njega iznerviralo. 

Bukari je odmah krenuo u obračun s njim, na sreću reagovali su momentalno ostali igrači Zvezde i sprečili još veću bruku. Naravno, igrači Monaka su u čudu gledali šta se dešava.
 

- Izgledili su situaciju, koju nisam direktno video. Fudbal je igra emocija, sve ključa, previše je testosterona. Ono što znam jeste da su se izvinili jedan drugom. To moraju da kontrolišu, možda sam bio malo oštar prema njima na poluvemenu. Ali, mi smo tim, to se ne rešava na terenu. Ono što ne priliči renomeu jednog kluba ne treba da se radi - jasan je bio posle utakmice trenera Zvezde Miloš Milojević.

Strateg Crvene zvezde razočaran je ishodom meča sa Monakom (0:1).

- Dobar odnos igrača, sve je bilo dobro, osim rezultata. Ovo je put kojim bi trebalo da idemo. Žao mi je publike i momaka, što iz dobre energije nismo stigli do rezultata. Pri rezultatu 0:0 imao sam osećaj da smo bliži pobedi, nego što čuvamo rezultat. Na kraju iz jedne nesmotrensti, lopta izlazi iz kaznenog prostora, sudija svira penal... Znam da je Srniću sad najteže. Bio je i taj udarac Kataija, koji je zaustavljen na gol liniji. Falio nam je taj gol. Idemo dalje, sledi Novi Pazar, to je nešto što nam je cilj i od čega živimo - rekao je Milojević.

Bonus video