Autor: Informer.rs

09.09.2022.

13:27

Foto: Starsportphoto©

Sport

BUKARI POSLE MONAKA: Žao mi je! Navijači su NEVEROVATNI

Ofanzivac Crvene zvezde Osman Bukari izjavio je da igrači "crveno-belih" moraju što pre da zaborave meč protiv Monaka i da se okrenu narednoj utakmici.

-U prvom poluvremenu smo kontrolisali meč, mogli smo da postignemo jedan ili dva gola, nismo uspeli u tome. Utakmica je bila zaista dobra, nije se završilo onako kako smo želeli, ali to je fudbal. Brzo moramo da zaboravimo ovaj meč i da se okrenemo sledećoj utakmici - istakao je Bukari.

Informer

 

On je rekao da mu je žao što nije postigao gol protiv Monaka.

- To je moj posao, moram uvek da budem na visini zadatka na terenu. Nisam uspeo da postignem gol ili upišem asistenciju, žao mi je zbog toga. Moram da nastavim vredno da radim i da se borim zbog naših navijaca. Ponavljam da je to moj posao i kada sam na terenu moram da trčim i borim se za ekipu-  dodao je fudbaler Crvene zvezde.

Srpski šampion će u narednom kolu Lige Evrope gostovati turskom Trabzonu, koji je na startu takmičenja poražen u Budimpešti od Ferencvaroša (3:2).

- Navijači nas motivišu da damo i više od svog maksimuma. Neverovatni su. Ovo je samo početak, prva utakmica u LE, moramo da nastavimo vredno da radimo, naravno pre svega da se odmorimo, a zatim da radimo na našim greškama. Imamo još pet utakmica u LE, ne preostaje nam ništa nego da se fokusiramo na sledeći meč, da razmišljamo o našim greškama i učimo iz njih - zaključio je Bukari.