Autor: Informer.rs

15.09.2022.

06:47

Foto: Starsportphoto

Sport

OBEZBEĐEN TV PRENOS! Navijači, bez brige, ovde možete da gledate meč Trabzon-Zvezda!

Dobre vesti za navijače! Duel šampiona Srbije iz Turske prenoseiže dve televizije, RST 2 i Arena 1 premijum, dok na Informer.rs možete da pratite tekstualni prenos utakmice. Takođe, u Turskoj je i novinar Informera pa ostanite uz naš portal, možete očekivati najnovije informacije, fotogrrafije, video materijal, pre i posle utakmice.

Ono što nije dobro, jeste da će crveno-beli možda i u ovom meču biti oslavljeni. Pitanje je da li trener  Miloš Milojević može da račina na Mirka Ivanića, koji se ovek nije potpuno oporavio od povrede.

Videćemo, poluvreme, 20 minuta, cela utakmica. Kako se bude osećao donećemo odluku -dodao je trener Zvezde i najhvalio Trabzon.

- Trabzon je tim sa izuzetno kvalitetnim pojedincima, ali ne mislim da je potrebno da razmišljamo o svakom pojedinačno, nego da fokus bude na igri tima. Bitno je da im "oduzmemo posed" i iskoristimo našu brzinu - izjavio je Milojević.

Informer

 

Trabzon će u četvrtak pred 40.000 navijača dočekati Crvenu zvezdu. Domaćin je u prvoj utakmici Lige Evrope izgubio na gostovanju 2:3 protiv Ferencvaroša, pa nema šanse da sada traži prvu pobedu protiv šampioan Srbije na svom terenu. .

Zvezda je s druge strane na "Marakani" poražena od  Monaka golom iz penala 0:1, pa je jasno da i crveno-beli žele tri boda.

- Znamo šta nas očekuje, dobro smo se pripremili, znamo šta nas čeka, u atmosferi ćemo uživati i verujem u pozitivan rezultat - istakao je Milunović i dodao da ne bi bio zadovoljan remijem, kao što je to uradio prošle sezone u dresu Alanje (1:1), već da želi pobedu.

Bonus video