Autor: Informer.rs

16.09.2022.

11:09

Foto: Starsportphoto

Sport

ZVANIČNO - ZVEZDA DOVELA NAPADAČA UBICU! Kriza je prošlost na MARAKANI! (FOTO)

Muči se Crvena zvezda sa realizacijom od odlaska Milana Pavkova i Ohi Omoidžuanfa. Aleksandar Pešić je u golgeterskoj krizi, Kalifa Kulibali još uvek nije na zavidnom nivou što je bio jasan znak na Marakani da je vreme za reakciju. I evo je. 

Crvena zvezda je danas potpisala novi ugovor sa talentovanim napadačem Jovanom Milojevićem. Mladi golgeter Grafičara biće na raspolaganju treneru Milošu Milojeviću već od današnjeg treninga, a šuška se da će dobiti šansu da nosi "devetku" na leđima. 

Mijatović je rođen 2005. godine, a ove sezone postigao je pet golova u Prvoj ligi Srbije nakon osam odigranih kola. Bio je to dovoljan signal za upravu crveno-belih da je vreme za reakciju. Talentovani napadač je pažnju na sebe privukao i igrama u dresu reprezentacije tokom nedavno završenog Evropskog prvenstva. 

Jovan Mijatović bio je stralac u polufinalu Evropskog prvenstva za fudbalere do 17 godina. Tada je zatresao gol Holandije i doneo potpuni preokret Orlićima, ali su Lale posle boljeg izvođenja penala izborile plasman u finale.