Autor: Informer.rs

18.09.2022.

16:15

Foto: Starsportphoto©

Sport

ZVEZDIN "KAPITALAC" NAPOKON ZAIGRAO ZA CRVENO-BELE! SKUPOCENO pojačanje upisalo prve minute i odmah delilo ASISTENCIJE!

Došao je Nemanja Motika kao ogromno pojačanje Crvene zvezde u finišu zimskog prelaznog roka ove godine. Nekadašnji ofanzivac Bajerna stigao je na Marakanu u transferu teškom 2.500.000 evra, ali tokom prethodnih deset meseci nije pokazao sav raskošan talenat koji poseduje. 

Prethodne sezone je dobijao šansu, na kašičicu, dok je ove godine potpuno pao u drugi plan i kod trenera Dejana Stankovića, a nakon toga i kod Miloša Milojevića. Omladinski reprezentativac Srbije ove godine nije osetio takmičarski fudbal, te je stručni štab rešio da ga prosledi omladinskom timu. 

Nemanja Motika je danas debitovao za omladinski tim Crvene zvezde u duelu protiv Čukaričkog. Mladi ofanzivac je asistirao kod oba gola crveno-belih i oba su pala u prvom poluvremenu. Odavno je bilo jasno da je Motika ozbiljan potencijal, a današnjom partijom protiv Brđana to je i potvrdio. 

Informer

Zanimljivo, Nemanja Motika je u oba navrata asitirao posle kornera. Prvi put je sjajno pogodio Pirgića, dok je drugi put bio strelac talentovani štoper Stefan Leković koji je na startu sezone debitovao i u prvom timu. 

Bilo kako bilo, pred Motikom je dug period dokazivanja budući da u prvom timu ima paklenu konkurenciju. Ipak, momak rođen u Berlinu pre 19 godina svakako ima još mnogo toga da pokaže na Marakani i opravda uloženi novac.