03.10.2022.

19:39

Foto: Starsportphoto

Sport

MORAMO DA PONOVIMO IGRU KAO PROTIV MONAKA! Dule Savić optimističan pred duel sa Ferencvarošom: NISMO IMALI SREĆE, VREME JE ZA TRIJUMF!

Nisu prva dva meča bila sjajna za Crvenu zvezdu. Prvo su poraženi na domaćem teren od Monaka rezultatom 1:0, a potom i od Trabzonspora u gostima sa 2:1.

Legendarni as crveno-belog tima Dušan Dule Savić bez obzira na poraz optimističan je pred duel sa mađarskim timom.

Informer

Dule Savić

Čuveni Dule Savić za Informer je rekao da je optimističan, ali da je potrebma jedna stvar kako bi se dogodio uspeh.

- Nismo imali sreće. Pogotovo kada je reč o meču sa Monakom. Bili smo bolji, a opet smo izgubili. Vreme je za pobedu -  kaže Dule Savić.

Informer

FK Crvena zvezda

Ferencvaroš je za razilku od Zvedzda sjajno startovao u takmičenju. Mađarski tim je savladao  Trabzonspor na domaćem terenu rezultatom 3:2, a zatim i Monako u gostima sa 1:0.

Dule Savić smatra da je mađarski tim izuzetno opasan protivnik, ali da Zvezda ima svoju šansu.

-  Potrebna je igra kao protiv Monaka. Tom igrom možemo doći do trijumfa. Ferencvaroš je nezgodan protivnik. Dokazali su to u prve dve utakmice, odlično su se poakzali, ali crveno-beli mogu do trijumfa - ističe Savić.

Informer

FK Crvena zvezda

Iako su mnoni pred početak Lige Evrope smatrali da će Ferencvaroš biti najlakši protivnik za Zvezdu, situacije je sada potpuno drugačija, a Dule Savić ima jasan odgovor za to.

- Dokazali su koliko vrede na terenu, samo to se računa. Papir trpi sve, a oni su se itekako dokazali u ovom takmičenju - smatra on.

Čuveni golgeter smatra da bi Zvezdi ove sezone prioritet, ipak trebalo da bude dupla kruna u Srbiji.

- Dupla kruna bi trebalo da bude glavni prioritet bez obzira na sve. Ako osvojim titulu Superligi, sledeće godine imamo direktan plasman u Ligu šampiona, to je najbitnije sada - završio je Savić za Informer.

BONUS VIDEO: