Autor: Informer.rs

12.10.2022.

23:20 >> 20:51

Foto: Starsportphoto

Sport

KOŠARKAŠ ZVEZDE ISHVALIO BIVŠEG TRENERA! Ove reči mu Radonjić NEĆE ZABORAVITI!

Stefan Lazarević je uoči utakmice sa Panatinaikosom (četvrtak, 19 časova) u Evroligi naglasio da njegov tim zna protivnika, a da će ih do eventualne pobede nositi navijači u nekadašnjem Pioniru.

- Ne mogu da kažem da otvaramo, ali otvaramo ovu sezonu Evrolige pred svojim navijačima, što je jako bitno. Domaći je teren, znamo šta to znači, koliku nam to energiju daje protiv protivnika. A, protivnik nam je, naravno, poznat. Gledali smo ih i pripremali se za utakmicu. Od prvog minuta moramo da ispunjavamo zadatke, moramo da gledamo od minuta do minuta i videćemo gde će nas to odvesti - rekao je Lazarević.

Ponovo će imati priliku da se sretne sa Dejanom Radonjićem, u čijem sastavu je igrao kada su crveno-beli dominirali prošle sezone.

- Biće specifičan ambijent, ipak je on čovek koji je sinonim za uspehe Zvezde. Biće atmosfera dobra, gde će to biti raznih detalja. Poznat mi je njegov sistem, ali možda bude pripremio nešto drugo za nas. Fokus mora biti maksimalan da bi nas dovelo do dobrog rezultata.

Informer

Stefan Lazarević

Odsustvo nekih igrača grčkog predstavnika neće biti mnogo olakšavajuća okolnost.

- Mislim da su u deficitu sa organizatorima igre. Nejt Volters neće igrati, ali ima igrača koji mogu da preuzmu odgovornost. Od svih nam preti opasnost, fokus mora biti na svima što se tiče odbrane, a iz nje ćemo da crpimo energiju i sve što treba da dođe.

Grčki velikan je loše otvorio sezonu.

- Možda će biti pritisak jer nemaju pobedu u prvenstvu i Evroligi, ali i mi imamo priliku pred našim igračima. Mislim da će energetski biti zahtevna ekipa, veoma zahtevna. Sad, šta će presuditi, videćemo - istakao je Stefan Lazarević.