Autor: Informer.rs

15.10.2022.

14:34

Foto: Starsportphoto

Sport

OGLASILE SE DELIJE PRED MEČ U KRAGUJEVCU! Zvezdaši, borimo se za NAJVAŽNIJU TITULU!

Pred fudbalerima Crvene zvezde su tri nezgodna gostovanja, a "turneju" po Srbiji izabranici Miloša Milojevića počinju u Kragujevcu. Srpski šampion će u nedelju od 14 časova gostovati Radničkom, potom ih u četvrtak očekuje duel sa Vojvodinom na Karađorđu, a u nedelju 23. oktobra rival će biti Radnički iz Niša. 

Upravo zbog toga, navijači Crvene zvezde izdali su saopštenje kako bi "zbili redove" i pružili maksimalnu podršku svojim ljubimcima pred paklen raspored u narednim danima. 

Informer

- Delije, u nedelju igramo u Kragujevcu. Počinje serija teških gostovanja na kojima će našem klubu biti neophodna naša ogromna podrška. Prvo kragujevac, pa u četvrtak protiv Vojvodine u Novom Sadu, a zatim nedelja i Radnički u Nišu. Sve ispod pune tribine na oba gostovanja bio bi neuspeh. Borimo se za najbitniju titulu i naredni period moram i da pomažemo da nam je stvarno stalo do toga - poručili su navijači Crvene zvezde.

Podsećamo, nakon utakmice na Čairu, Crvenu zvezdu očekuje i meč sezone protiv Trabzonspora na Marakani u okviru petog kola Lige Evrope. PObeda bi sačuvala šanse za plasman u narednu rundu takmičenja, te nema sumnje da će Marakana "goreti" 27. oktobra.