Autor: Informer.rs

19.10.2022.

15:50

Foto: Starsportphoto

Sport

ZVEZDA ZAVRŠILA VELIKI POSAO! Pao POTPIS na Marakani!

Iako je Nikoliću ugovor isticao narednog leta, pa je postojala mogućnost da već u januaru uđe u pregovore sa zainteresovanima, na Marakani nisu ništa želeli da prepuštaju slučaju.

Vezista koga je, tokom svog mandata u Crvenoj zvezdi, nekadašnji šef struke Dejan Stanković poredio sa legendarnim Lukom Modrićem, produžio je saradnju sa klubom iz Ljutice Bogdana, čime je uprava kluba sprečila njegov eventualni odlazak bez obeštećenja.

Veljko se na novu saradnju šampionu Superlige obavezao do 2025. godine, ali to ne znači da će Nikolić ceo ugovor odraditi na Marakani, iako je sa samo 23 godine među starosedeocima u timu Miloša Milojevića.

Nikolić je ukupno upisao 77 mečeva za Zvezdu, dao 10 golova i namestio još devet.

Istina, nije imao mladi fudbaler sreće u prethodnom periodu. Uoči odlaska Stankovića sa klupe Zvezde, pao je u drugi plan, potom i doživeo povredu članka, pa od početka nove sezone nije toliko standardan u prvoj postavi.

Novi trener Milojević u novom ciklusu ponovo ukazuje poverenje mladom vezist. Ukupno je kod njega proveo 225 minuta na terenu, raspoređenih na osam utakmica, uz samo dve u kojima je bio član startne postave: protiv Napretka u Mozzart Bet Superligi (1:0) i Mačve u Kupu Srbije (2:0).