Autor: Informer.rs

22.10.2022.

10:28

Foto: Starsportphoto

Sport

NADAM SE DA ĆU BITI BOLJI! Ivanović iskren nakon slabe partije u Madridu!

Nakon utakmice utiske su sumirali Luka Vildoza i Nikola Ivanović koji smatra da je šteta što je poraz ubedljiv budući da je Zvezda do pred sam kraj imala šansu i za preokret. 

- Slična priča kao i protiv Efesa i Baskonije. Nije dobro što smo izgubili ubedljivo, zbog onog poslednjeg utiska, nije trebalo da bude 16 razlike. Real je bio bolji i zaslužio je pobedu, poslednjih nekoliko minuta utakmice moramo da uđemo u bolju kontrolu utakmice i ne dozvolimo da se ovako završi. Idemo dalje da radimo, zasad je dosta loše u Evroligi, ali šta je – tu je. Sledeća utakmica je u Beogradu - rekao je Ivanović posle poraza od Reala. 

Debi u crveno-belom dresu upisao je Luka Vildoza, a Argentinac je za 17 minuta na parketu skupio 10 poena, četiri asistencije, dve ukradene i četiri izgubljene lopte. Ipak, Ivanović smatra da je pojačanje Zvezde pokazalo ogroman potencijal i kvalitet. 

Informer

- Već sada je pokazao koliko može. On je vrhunski igrač, njegov dolazak i biće sigurno još bolji u narednoj utakmici, ova prva je bila za prilagođavanje. Veliki kvalitet donosi našoj igri, nadam se da će i Neda uskoro da se priključi. Onda ćemo stvarno da imamo ozbiljnu ekipu - jasan je bio plej Crvene zvezde. 

Utakmicu protiv Real Madrida Nikola Ivanović je završio bez postignutog poena sa četiri promašaja iz igre. Navijači smatraju da igra bez samopouzdanja, ali on ističe da nije tako. 

- Osećam se dobro, samo me ponekad ne ide šut, to je to. Dajem sve od sebe, treniram jako i nadam se da će uskoro biti mnogo bolje - podvukao je Ivanović.