Autor: Informer.rs

23.10.2022.

07:00

Foto: Starsportphoto

Sport

OTKAZ NA MALOM KALEMEGDANU! Zvezda OTPUSTILA igrača! Stigao je kao pojačanje, a već PAKUJE KOFERE!

Tako su se crveno-beli zahvalili na saradnji Džejlenu Adamsu, koji je u tabor srpskog i regionalnog šampiona stigao kao veliko pojačanje!

Posle Efesa, Panatinaikosa i Baskonije, izabranici Vladimira Jovanovića poraženi su i na gostovanju Realu, ali u Madridu, za razliku od prethodnih mečeva, u rosteru nije bilo američkog pleja.

Tokom prošle sezone, Adams je bio najbolji košarkaš australijske košarkaške lige i od njega su na Malom Kalemegdanu imali velika očekivanja.

Ipak, crveno-beli su nezadovoljni njegovim partijama i odlučili su da raskinu ugovor sa njim. Podsetimo, Džejlen je u dosadašnjoj karijeri igrao za NBA ligaše Atlantu, Portland i Milvoki.

Kako prenosi "Espreso", ugovor dve strane biće raskinut najkasnije tokom naredne nedelje.

Informer

Ugovor sa Džejlenom Adamsom biće raskinut naredne nedelje

Džejlen Adams je u Evroligi u crveno-belom dresu odigrao tri meče ostvarivši prosečno 5,7 poena, dva skoka i 2,7 asistencije, dok je u regionalnom takmičenju imao učinak od devet poena, 1,5 skokova i 2,5 asistencija.

Crvena zvezda je već angažovala pojačanje na poziciji organizatora igre. U pitanju je Luka Vildosa koji je debitovao u crveno-belom dresu tokom susreta sa madridskim Realom.

Bonus video