Autor: Informer.rs

25.10.2022.

12:19

Foto: Starsportphoto

Sport

ZVONI ALARM U ZVEZDI PRED MEČ SA TURCIMA! Povrede kvare planove pred odlučujuću utakmicu!

Zvezdu u četvrtak čeka utakmica "biti ili ne biti" u Ligi Evrope protiv Trabzonspora, svaki drugi rezultat sem pobede skoro sigurno bi značio eliminaciju srpskog šampiona.

Šampion Srbije posle četiri kola ima samo tri boda, posle pobede i tri poraza, a pred odlučujući meč treneru Milošu Milojeviću glavobolju zadaju i povrede igrača.

Milojević u problemu

Veljko Nikolić je bio jedini strelac za Crvenu zvezdu u porazu od Trabzonspora (2:1), a  zaradio je povredu u susretu sa Spartakom pre dve nedelje. Nikoliću  zbog toga u prethodna četiri susreta nije bilo u kombinaciji za tim, a malo je verovatno da će biti spreman za Trabzon u četvrtak. 

Za Sanogo je polusezona završena. Povredio se na meču protiv Ferencvaroša, a njegova zamena Srđan Mijailović, stigao nakon što je prošao rok za registrovanje igrača u Ligi Evrope, ne može da pomigne saigračima protiv Trabzona i Monaka.

Informer

 

Ima jedna i dobra vest, Kings Kangva, kako je preneo Mozzartsprot, vraća se u trenažni proces i trebalo bi da bude spreman za duel protiv Trabzona u okviru petog kola Liga Evrope.

Kangva je preskočio teška gostovanja u Novom Sadu i Nišu. Posle duela sa Ferencvarošom u Budimpešti osetio je bolove u loži. Dijagnostifikovana je manja parcijalna ruptura na površini zadnje lože, pa crveno-beli nisu hteli da rizikuju, kako bi bio spreman za odlučujući duel sa Turcima.

Bonus video