Autor: Informer.rs

26.10.2022.

21:45

Foto: Starsportphoto

Sport

MILOJEVIĆEV IZBOR ZA TURKE! Crveno-beli IMAJU LEK za Hamšika i Bakasetasa! Ovo je TIM ZVEZDE za Trabzon!

Samo dve pobede u isto toliko predstojećih utakmica, sutra protiv Trabzona i narednog četvrtka u Monaku, garantuju srpskom šampionu da će možda i sa prvog mesta dočekati evropsko proleće.

Najveću opasnost po crveno-bele predstavljaće vezni red turskog prvaka, u kome dominiraju Slovak Marek Hamšik i najjači adut gostiju Grk Anastasios Bakasetas.

Zvezda će pokušati da odgovori iz kontranapada, gde su na krilnim pozicijama neuhvatljivi Osman Bukari i Stefan Mitrović. Očekuje se da novopečeni član Orlova dobije prednost u odnosu na Aleksandra Kataija, koji će duel sa Turcima početi sa klupe.

MILUNOVIĆ NA DESNOM BEKU

Mesto ispred crte rezervisano je za kapitena i kanadskog reprezentativca Milana Borjana, dok će po bokovima uz standardnog Milana Rodića po levoj, uz desnu aut liniju špartati Strahinja Eraković.

Očekuje se da Zvezdin štoper pređe na bekovsko mesto, jer su pozicije centralnih defanzivaca rezervisane za Aleksandra Dragovića i oporavljenog Nemanju Milunovića.

Informer

fudbaleri Crvene zvezde

SRNIĆ MENJA SANOGA

U odsustvu Sekua Sanoga, za koga je zbog povrede završena godina, na poziciji defanzivnog veziste uz standardnog Gelora Kangu, počeće Slavoljub Srnić.

Iza najisturenijeg Aleksandra Pešića, dvostrukog strelca u poslednjoj pobedi nad Radničkim u Nišu, dejstvovaće Mirko Ivanić.

U tom slučaju, tim Crvene zvezde za meč sa Trabzonom, izgledao bi ovako: Borjan - Eraković, Milunović, Dragović, Rodić - Kanga, Srnić - Bukari, Ivanić, Mitrović - Pešić.

Bonus video