Autor: Informer.rs

27.10.2022.

18:15

Foto: Starsportphoto

Sport

DOLAZIMO NA MARAKANU DA ZGAZIMO ZVEZDU! Iz Trabzona stižu PRETNJE! Crveno-beli im to neće zaboraviti!

Turci idu toliko daleko da trener Abdulah Avči poručuje igračima nešto što se baš i ne izgovara javno kada se stiže u goste Crvenoj zvezdi - da "dolaze na Marakanu - da Zvezdu zgaze".

Turski sportski portal "Sporx" bavio se aktivnostima Trabzona od dolaska u Beograd. Podsetili su na izjavu Abdulaha Avčija, koji je na konferenciji za medije na Marakani pohvalio Crvenu zvezdu kao klub koji se visoko kotira na UEFA listi, označio je srpskog predstavnika kao tim koji može da ih namuči.

Autor portala Fanatik Olčaj Čakir navodi da je smirenost presudna na "Marakani", podsećajući da užarena atmosfera sa stadiona Rajko Mitić može da bude prednost Crvene zvezde.

Informer

- Sa ciljem da prođemo grupu potrebno je obezbediti što više poena što je matematički moguće. Pobeda u Beogradu je prvi prioritet, a sve osim poraza bilo bi zadovoljavajuće. Atmosfera sa tribina obično podiže temperaturu na terenu, Hamšik, Gbamin i Bakasetas su u usponu, a verujemo da upravo oni mogu da budu prevaga - prenosi Fanatik.

Bein sport je u tekstu sa naslovom "Trabzonspor želi da prekine pobednički post na gostovanju", podsetio da turski tim juri prvo mesto zajedno sa Ferencvarošem, dok je trećeplasirani Monako, ali u slučaju pobede Zvezda bi u Monaku odlučivala o svojoj sudbini.