Autor: Informer.rs

09.11.2022.

15:16

Foto: printscreen

Sport

SPEKTAKULARNO! Evo kako su DELIJE najavile meč sa ČUKOM!

Ekipi Miloša Milojevića su pre pauze zbog Mundijala preostale još dve utakmice u Superligi, a pored gostovanja na Banovom brdu aktuelnog šampiona čeka i meč sa Radnikom u Surdulici.

Delije su pred meč sa Čukaričkim izdale saopštenje u kom pozivaju i ostale navijače da u što većem broju dođu na utakmicu, kako bi igračima pružili podršku i zahvalili na svemu što su do sada uradili.

Najvatrenini navijači priredili su bakljadu i pozvali sve navijače da "dođu na brdo" da bodre crveno-bele!

Saoštenje prenosimo u celosti:

- Verovatno spada u red najtežih gostovanja, a u sred Beograda je! Sledeće kolo igramo u četvrtak u 18:45 na Banovom rdu protiv Čukaričkog! Da li ima potrebe naglasiti koliko je bitno da zadržimo +7 na kraju polu sezone?! Istočna tribina stadiona na Banovom Brdu prima 3000 ljudi. Svaku utakmicu na Marakani gleda bar 4000-5000 ljudi. Ni sada ne bi smela da se oseti razlika od par autobuskih stanica, a nekome je čak ovaj stadion i bliži od Marakane! Zato pozivamo sve Zvezdaše da u četvrtak od 18:45č ispune istočnu tribinu stadiona na Banovom Brdu i da se zajedno sa igračima izborimo da ostane +7 nakon Čukaričkog i gostovanja u Surdulici! – navodi se u poruci navijača.