Autor: Informer.rs

13.11.2022.

12:07

Foto: Starsportphoto©

Sport

ZVEZDA OTPUSTILA TRENERA! Čeka se zamena na Malom Kalemegdanu

Jovanović je u klub preuzeo letos, kada je na klupi nasledio Dejana Radonjića, nakon sezone u kojoj je Crvena zvezda osvojila tri trofeja.

- KK Crvena zvezda obaveštava javnost da je klub u nedelju sporazumno okončao saradnju sa dosadašnjim prvim trenerom seniorskog tima Vladimirom Jovanovićem.

Klub se ovom prilikom zahvaljuje Vladimiru Jovanoviću na velikoj energiji, trudu i radu koji je uložio na izuzetno zahtevnom mestu prvog trenera našeg seniorskog tima. KK Crvena zvezda mts će o narednim koracima ovim povodom, i imenovanju novog prvog trenera obavestiti javnost blagovremeno i u najkraćem mogućem roku. Konferencija za medije KK Crvena zvezda biće održana u ponedeljak u hali „Aleksandar Nikolić“ sa početkom u 13 časova - naveli su crveno-beli u saopštenju.

Crveno-beli su posle sedam kola poslednji u Evroligi sa samo jednom pobedom, dok u ABA ligi imaju učinak 4-1 uz poraz u minulom kolu od Zadra u Beogradu.

Informer

Duško Ivanović

Novi trener šampiona ABA lige i Srbije trebalo bi da bude crnogorski stručnjak Duško Ivanović, sa kojim je dogovorena saradnja do leta 2024. godine.

Ivanović je prvi samostalan trenerski posao imao u švajcarskom Friburgu, a radio je još u Limožu, Baskoniji, Barseloni, Estudijantesu, Panatinaikosu, Himkiju i Bešiktašu. Tri puta je bio prvak Španije, četiri puta pobednik Kupa kralja, sa Limožom je 2000. osvojio Kup Koraća.

Bonus video