Autor: Informer.rs

13.11.2022.

18:55

Foto: Starsportphoto

Sport

SPEKTAKULARNA NAJAVA ZA NOVOG TRENERA ZVEZDE! Legendarni as CRVENO-BELIH potvrdio Ivanovićev dolazak!

Rastali su se Crvena zvezda i Vladimir Jovanović posle samo četiri meseca saradnje, a beogradski velikan već je pronašao naslednika bivšem treneru. Na Mali Kalemegdan stiže legenndarni stručnjak Duško Ivanović, a njegov dolazak najavio je Igor Rakočević. 

Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde i jedan od najboljih evropskih plejmejkera svih vremena je u nekoliko navrata sarađivao sa Ivanovićem. On je putem Tvitera najavio dolazak trofejnog stručnjaka na Mali Kalemegdan. 

- Duško Ivanović.  Veliki radnik, častan i pošten velikan u košarkaskoj struci. Trener koji je osvojio mnogo velikih trofeja, i kod kojeg su mnogi igrači igrali svoju najbolju košarku. Jedan sam od njih - napisao je Rakočević.

Informer

Duško Ivanović je i na startu sezone pominjan kao opcija za trenera Crvene zvezde, ali je tada na mesto šefa struke postavljen Vladimir Jovanović, koji je postao bivši zbog loših rezultata na startu sezone.

Crveno-beli još uvek nisu ozvaničili saradnju sa Ivanovićem, ali brojni srpski mediji prenose da će trofejni stručnjak bići predstavljen već sutra u klupskim prostorijama.