Autor: Informer.rs

30.11.2022.

06:33

Foto: Starsportphoto

Sport

UZBUNA NA MARAKANI! Dejan Stanković uzima Zvezdi jednog od najboljih igrača!

Kako prenosi Đanluka di Marsio, koji je dobro upućen u dešavanja u Seriji A, trenutno devetnaestoplasirani tim prvenstva Italije želi da se pojača u januarskom prelaznom roku kako bi pobegao sa dna tabele.

Sampdorija u prvom delu sezone ima samo jednu pobedu, tri remija i 11 poraza, pa Dejan Stanković želi da ojača defanzivnu liniju. Di Marsio navodi da je Aleksandar Dragović prva opacija Sampdorije. Takođe, Italijan nepominje da je prednost za realizaciju ovog transfera činjenica da je Stanković u Zvezdi već trenirao Dragovića i da je upoznat sa njegovim sposobnostima. Isti izvor dodaje da je i pozajmica opcija.

Informer

 

Kada je reč o osalim pojačanjima, Sport Mediaset navodi da bi francuski fudbaler Jacine Adli trebalo da dođe na pozajmicu u januaru i dodatno pojača sredinu terena.

Dragović se našao i meti bečke Austrije, koja želi da ga vrati u svoje redove. I sam Aleksandar je više puta izjavljivao da bi u tom timu voleo da završi igračku karijeru. Osim njegovog matičnog kluba i Italijana, u trku za štoperom crveno-belih uključili su se i klubovi sa Blistog istoka.

Bonus video