Autor: Informer.rs

03.12.2022.

10:44

Foto: Printscreen

Sport

DELIJE MU OVO NEĆE ZABORAVITI! Vildoza ODUŠEVIO crveno-bele! Sa NAVIJAČIMA pratio duel SRBIJE na Mundijalu!

Navijači Crvene zvezde nadali su se da bi petak mogao da donese duplu radost. Košarkaši srpskog šampiona nisu razočarali pošto su u 11. kolu Evrolige savladali Virtus iz Bolonje, ali je veče pokvarila fudbalska reprezentacija Srbije koja je eliminisana sa Mundijala. 

Budući da se meč Zvezde i Virtusa završio nekoliko minuta pre početka utakmice Srbije i Švajcarske za sve prisutne navijače u Pioniru bio je obezbeđen direktan prenos. Veliki broj njih ostao je na tribinama kultne beogradske dvorane,  a onda se na iznenađenje mnogih među pristalicama crveno-belih pojavio Luka Vildoza. 

Argentinski reprezentativac i jedan od najboljih košarkaša Crvene zvezde odlučio je da sa tribina dvorane Aleksandar Nikolić isprati ključni duel Orlova na Mundijalu. Nažalost, ni on nije imao mnogo razloga za slavlje budući da je Srbija ispala, ali svakako da će Delije pamtiti njegov gest. 

Argentinac posle nove briljantne partije (16 poena) i plasmana Gaučosa u osminu finala na miru može da uživa u fudbalu, podruži se sa navijačima koji mu ovaj potez sigurno neće zaboraviti.