Autor: Informer.rs

06.12.2022.

16:38 >> 16:43

Foto: Starsportphoto©

Sport

PODRHTAVA EVROPSKO TLO - ZVEZDA BLIZU "BOMBE"! Oglasio se ČOVIĆ o dolasku KAMPACA!

Jaka detonačija odjeknula je kada je "Sportski žurnal" objavio da Crvena zvezda želi Fakunda Kampaca. Argentinski reprezentativac slobodan je u izboru sredine nakon rastanka sa Dalasom, a sve je izvesnije da će se nakon tri godine u  NBA ligi vratiti u Evropu. 

U trku za njegov potpis uključili su se Crvena zvezda i Real Madrid, a na tu temu po prvi put govorio je Nebojša Čović, predsednik beogradskog velikana. 

- Što se tiče Crvene zvezde, od početka radimo tako da tek ako i kada završimo neki posao, mi objavimo. Ne znam zašto neko žuri i brine više o nama, nego mi sami. Naš tim je pretežno selektiran od domaćih igrača. U kontaktu smo sa desetoricom. Koji su? Ako bude bilo završeno, mi ćemo da objavimo - rekao je Nebojša Čović za "Mozzart sport". 

Informer

Mediji širom Evrope pokušavaju da dođu do što više informacija budući da bi povratak Argentinca u Evroligu bila prava transfer "bomba", a posebno ukoliko se odluči za Crvenu zvezdu. 

- Slažem se da novinari treba rade svoj posao. Samo da u njima ne bude dezinformacija. S naše strane ih neće biti - jasan je prvi čovek Crvene zvezde koji je potom imao poruku i za navijače. 

- Nema razloga ni za slavlje, ni za tugu.