Autor: Informer.rs

07.12.2022.

19:29

Foto: Starsportphoto©

Sport

OGLASIO SE VILDOZA, EVO ŠTA KAŽE O DOLASKU KAMPACA! Argentinac NAJAVIO i DERBI protiv Partizana!

Sve je spremno za prvi evroligaški večiti derbi u istoriji. Crvena zvezda će gostovati Partizanu u okviru 12. kola elitnog takmičenja, a Luka Vildoza najavio je sutrašnji okršaj sa najvećim rivalom. 

- Očekujem drugo lice Partizana, pokušaće nešto da promene, ali moramo da budemo spremni, da uradimo svoj posao. Radimo na detaljima i pripremamo se. Prvi put se igra derbi u Evroligi, ali smatram da neće biti velike razlike, derbi je derbi. U odnosu na prethodni jedina je razlika što ovaj put igramo u gostima. Očekujem da bude sjajno - rekao je Luka Vildoza. 

Argentinski košarkaš potom se osvrnuo i na interesovanje Crvene zvezde za Fakunda Kampaca njegovog saigrača iz reprezentacije. 

Informer

- Nisam se čuo sa Kampacom. Čuo sam za priče, ali namam predstavu kakva je situacija. Fokusiran sam na utakmicu, a naravno da bih bio srećan da dođe. On je moj prijatelj i bilo bi sjajno da dođe, ali ne znam ništa o tome - jasan je bio Argentinac. 

Za kraj, Vildoza je iskoristio priliku da najavi četvrtfinale Svetskog prvenstva između Argentine i Holandije. 

- Igramo protiv Holandije za polufinale i očekujem da u toj utakmici pobedimo. Predviđam trijumf 2:0 - podvukao je Vildoza.