14.12.2022.

19:24

Foto: Starsportphoto

Sport

IVANOVIĆ PRED MILANO! Izvanredni su, fali im malo! Nadam se da neće krenuti protiv nas!

Košarkaši Crvene zvezde će sutra od 19 sati u Beogradu dočekati milansku Olimpiju u 14. kolu Evrolige.

- Nova utakmica, i to protiv jedne ekipe, koja je po meni jedna od najboljih ekipa u Evroligi, iako trenutno ne stoje baš dobro, ali su neosporno skup izvanrednih igrača. Protiv Makabiju su odigrali izvanrednu utakmicu u kojoj su malo pri kraju imali problema, oni igraju dobro, i fali im malo. Nadam se da to neće biti sutra - rekao je Ivanović.

Crveno-beli su u seriji od 10 pobeda u svim takmičenjima.

- Mi ćemo pokušati i uraditi sve da damo sebi šansu da pobedimo utakmicu protiv Armanija. Da bi to uradili moramo da počnemo mnogo agresivnije nego što smo to uradili protiv Žalgirisa i da taj intenzitet držimo 40 minuta - dodao je Ivanović.

Informer

 

Kapiten tima sa Malog Kalemegdana Branko Lazić izjavio je da će duel sa Olimpijom iz Milana da bude izuzetno fizički vrlo zahtevan.

- Biće vrlo teško, jer smo juče odigrali iscrpljujuću utakmicu i igrali jako da bi došli do pobede. Moramo da odigramo fizički jako sa kontaktom. Verujem da ćemo uz pomoć pune hale da napravimo iskorak i da dođemo do pobede. Ova serija nam je samo podsticaj da radimo još više i rezultat je rada sa novim trenerom poslednjih mesec dana. Imamo samopouzdanje, i tu dozu nekog relaksa da možemo da se vratimo kada zaostajemo. Sve to dolazi iz treninga… Iskreno se nadam istoj atmosferi, nadamo se da će se ponoviti sve sutra - zaključio je Lazić.

Crvena zvezda u Evroligi ima skor od sedam pobeda i šest poraza. Olimpija Milano je poslednji sa samo tri pobede i 10 neuspeha.