Autor: Informer.rs

17.12.2022.

09:03

Foto: Insider

Sport

ČOVIĆ RASPALIO DELIJE! Imam DOGOVOR sa TEODOSIĆEM! Legenda napokon oblači CRVENO-BELO!?

Mnogo spekulacija prati Crvenu zvezdu poslednjih dana. Šuška se da je dolazak Fakunda Kampaca na Mali Kalemegdan gotova stvar, a Nebojša Čović u razgovoru za "Sputnjik" govorio je i o potencijalnom angažmanu Miloša Teodosića. 

- Miloš i ja smo imali razgovor vezan za ovu sezonu. Miloša, moja porodica i ja smatramo kao da je naše dete. Znamo se odavno, i kada nismo uspeli da napravimo transfer ove godine... Virtus je rekao da date 50, ma 500 miliona, ne puštamo ga. Sve im je bazirano na Teu. Onda je napravljen neki načelni dogovor između Miloša i mene, da to sigurno bude sledeće sezone - rekao je Nebojša Čović. 

Informer

Predsednik Crvene zvezde je gostovao u emisiji "Miljanov konrner", a tom prilikom dodao je da će o budućnosti Teodosić odlučivati shodno svom zdravlju. 

- Ali, obojica smo tada rekli, samo daj bože zdravlja. Vremena su takva kakva su, Miloš je pri kraju karijere. Koliko će igrati... On ima urođenu kreaciju... Taj načelni dogovor postoji, ali do juna-jula ima vremena. Da budemo u kompletu, i zdravi - jasan je bio Čović.