Autor: Informer.rs

22.12.2022.

14:49

Foto: Starsportphoto

Sport

ALARM UPALJEN! Dragović napušta Zvezdu? Menadžer otkrio cilj defanzivca

Štoper šampiona Srbije dugo je na meti Italijana, a najnovije vesti zabrinule su navijače. Bivši trener Zvezde Dejan Stanković želi da ponovo sarađuje sa nekadašnjim reprezentativcem Austrije i neće lako odustati.

Za sajt "sampdorianews.net" govorio je Marselo Brilman, agent koji vodi brigu o karijeri iskusnog defanzivca. Otkrio je da za Aleksandra postoji nekoliko ponuda!

- Nekoliko klubova se interesuje za Aleksandra Dragovića, ali dolazak u Sampdoriju u januaru bio bi ispunjenje njegovog cilja. Aleksandru je oduvek bio san da igra u Seriji A - rekao je Dragovićev menadžer, a preneo ovaj sajt.

- Dajemo sve od sebe da pronađemo rešenje, ima ugovor sa Zvezdom do 2024. godine.

Informer

Aleksandar Dragović na meti Sampdorije

Sa 27 primljenih golova na 15 odigranih mečeva tim iz Đenove je drugi najslabiji u prvenstvu, pa zauzimaju 19. poziciju u Seriji A.

Prema pisanju "Mocart sporta" svi detalji saradnje i ugovora između reprezentativca Srbije Uroša Spajića i šampiona naše zemlje su dogovoreni. Čeka se samo ozvaničenje saradnje. Spajić će pojačati konkurenciju u srcu odbarne, tu su još Aleksandar Dragović, Strahinja Eraković, Nemanja Milunović i Radovan Pankov. Ali, nije nemoguće da crveno-bele napuste Dragović i Eraković.

Bonus video