Autor: Informer.rs

25.12.2022.

16:33

Foto: Starsportphoto©

Sport

RAZOČARAN SAM... NEĆU DA SMO OBIČNI NEGO NENORMALNI! Ivanović ZAGRMEO uprokos pobedi! Poslao JASNU PORUKU igračima!

Trener Crvene zvezde Duško Ivanović nije bio zadovoljan izdanjem svojih momaka posebno u drugoj deonici kada se Borac vratio iz velikog minusa i umalo došao do preokreta. 

- Utisci su mi pomešani. Ima i dobrog, ali i lošem. Dobro smo počeli, maksimalno ozbilno shvatili nezgodnog protivnika, međutim... Imali smo pad u koncentraciji, to ekipa kao što je Zvezda ne sme da dozvoli. Razočaran sam, danas smo uspeli da se vratimo na pravi put i dobrom odbranom dođemo do pobede. Uvek moramo da igramo na isti način, a to danas nije bio slučaj - rekao je Duško Ivanović. 

Informer

Posle dugo vremena Pionir je bio dobrano popunjen i na utakmici ABA lige, a Ivanović te zasluge pripistuje svojim igračima. 

- To je zasluga ovih momaka, oni igraju i daju sve od sebe. Ako izuzmemo ovih desetak minuta od danas. Svakoj utakmici prilaze maksimalno ozbiljno, a to publika prepoznaje. Za normalne ekipe su padovi očekivani, ali ja neću normalnu ekipu. Mi želimo titule i trofeje, a ko to želi on nije normalan, nije obična. Za nas to ne sme da bude normalno, želimo mnogo više od toga da budemo obična ekipa - podvukao je trener Crvene zvezde. 

Najefikasniji u ekipi Crvene zvezde bio je Ognjen Dobrić sa 15 poena. Filip Petrušev i Ben Bentil su dodali po 13, a Kampaco  je ubacio 11 poena uz tri skoka i pet asistencija. On je na terenu proveo skoro 20 minuta. Kod gostiju, najbolji je bio Hanter Hejl sa 17 poena.