Autor: Informer.rs

29.12.2022.

11:24

Foto: reuters

Sport

STIŽE VELIKA ZVEZDINA ŽELJA POSLE NOVE GODINE! Spremaju se još tri dolaska!

Odavno je obezbeđen potpis Lazara Nikolića iz Javora, kao i reprezentativca Srbije Uroša Spajića. Čeka se i dalje angažovanje klasičnog špica, jer Zvezda ne sme sebi da dozvoli promašaje poput Dionija i Kalife Kulibalija.

Odmah posle Nove godine, trebalo bi da bude realizovan dolazak veziste Kopenhagena, Marka Stamenića. Reprezentativac Novog Zelanda nalazi se na vrhu prioritetnih želja direktora skauting službe Marka Marina.

Informer

 

Srbin, koji je odrastao na Novom Zelandu ušao je u poslednjih šest meseci ugovora sa Kopenhagenom, pa ne tamošnji klub da traži veliko obeštećenje.

On je do sada odigrao deset od 17 utakmica, a na sedam je bio starter, a u grupnoj fazi Lige šampiona ostavio je odličan utisak, jer je igrao i te kako dobro protiv Mančester sitija i Sevilje. Dala je velika želja Crvene zvezde pristanak da se preseli na Marakanu, ostalo je da crveno-beli odobrovolje Kopenhagen. Ali to ne bi trebalo da bude problem.

Kako piše Mozzart sport, pored Stamenića dres Crvene zvezde trebalo bi da zaduže još dvojica ili trojica igrača, a moguće je da će jedan od njih potpisati ugovor, a potom se zvanično preseliti u Ljutice Bogdana u junu naredne godine.