30.12.2022.

23:06

Foto: Starsportphoto

Sport

I KAKO POSLE NAVIJAČI DA NE ZVIŽDE SUDIJAMA ! Mirotić stao na stranu crveno-belog tima Nisam znao da sam nagazio, Zvezda je bila bolja!

Barselona je posle produžetka pobedila Crvenu zvezdu u Beogradu rezultatom 99:94. Mirotić je trojkom u poslednjoj sekundi regularnog dela meča doneo izjednačenje Barseloni, 84:84.

- Da budem iskren nisam ni ja ovo očekivao. Lopta je ušla uz malo sreće. Moram da budem iskren, Zvezda je bila bolja i imala utakmicu u svojim rukama, ali ovo je košarka i male greške te dovedu do toga da izgubiš utakmicu. Srećan sam što je ekipa pobedila,a ovo je bilo prelepo veče u Pioniru i hvala navijačima na prelepom dočeku - rekao je Mirotić novinarima po završetku meča.

Na snimcima, koji su objavljeni na društvenim mrežama, vidi se da je Mirotić nagazio aut liniju pre nego što je postigao trojku.

- Nisam znao... I kako posle da navijači ne zvižde sudijama? Šokiran sam. Mislim da te stvari ne bi smele da se dešavaju, jer imamo toliko kamera, usporene snimke i sve ostalo. Zašto bih ja sumnjao, taman posla. Nisam video to stvarno, ali idemo dalje - dodao je košarkaš Barselone. On je na kraju uputio podršku srpskom narodu na Kosovu i Metohiji.

Želim zdravlje svima u 2023. godini. Da se borimo i dalje da imamo veru. Posebno šaljem podršku našem narodu na Kosovu i Metohiji, koji sada dosta trpi i verujem da će se situacija smiriti. Nema predaje, idemo sa verom u Boga i moramo da budemo zajedno i da se borimo i da trpimo iskušenje pre nego što budemo bolji", zaključio je Mirotić.