Autor: Informer.rs

02.01.2023.

09:17

Foto: Starsportphoto©

Sport

IVANOVIĆ SE VRAĆA U SPLIT: Moj grad, pun sam divnih uspomena i emocija...

 

Košarkaši Crvene zvezde gostovaće u ponedeljak ekipi Splita, u utakmici 13. kola ABA lige. Utakmica Splita i Crvene zvezde biće odigrana u ponedeljak od 16.30.

Split igra odličnu tranziciju, vrlo su agresivni i teški su za braniti... - rekao je Ivanović.

Zvezda posle 11 odigranih utakmica ima 10 pobeda i jedan poraz, dok je Split uz utakmicu više ostvario četiri pobede i osam poraza.  Za crveno-bele u prvoj utakmici u novoj godini neće igrati povređeni Luka Vildosa, Hasan Martin i Nikola Ivanović, a u Split ne putuje ni Miroslav Raduljica.
 

Ivanović je dodao da ga za Split vežu lepe uspomene tokom igranja za Jugoplastiku, sa kojom je osvojio titulu prvaka Evrope.

Informer

Starsportphoto©

 



- Veoma mi je drago što mogu da se vratim u Split, moj grad, gde sam proveo tri veličanstvene godine, upoznao divne ljude…Pun sam divnih uspomena i emocija, ali sve to ide u stranu, jer nas čeka teška utakmica - istakao je on.

Informer

 



Kapiten crveno-belih Branko Lazić rekao je da je njihov naredni protivnik ove sezone imao nekoliko dobrih utakmica.

- Nismo imali puno vremena za oporavak od teške utakmice sa Barselonom (94:99), imamo i određenih kadrovskih problema, ali i bez toga ovu utakmicu dočekujemo i pripremamo vrlo ozbiljno - zaključio je Lazić.


ABA LIGA


13. kolo

Sreda

St. centar - Igokea 104:85

Petak

Cibona - MZT 87:85
Borac (Č) - Budućnost 79:108


Ponedeljak

Mega - Cedevita O. 12.00
Split - Crvena zvezda 16.30
Partizan - Zadar 18.30


Bonus video