Autor: Informer.rs

04.01.2023.

19:01

Foto: Starsportphoto©

Sport

BIĆE TEŠKO BEZ KAMPACA... Ivanović OPREZAN pred Valensiju!

Novo kolo Evrolige, a Crvena zvezda će po prvi put posle dugo vremena igrati bez svog argentinskog tandema. Luka Vildoza je povređen, dok Fakundo Kampaco nije licenciran i po svemu sudeći neće igrati do marta meseca. 

- Da smo mogli da registrujemo Fakunda bilo bi mnogo lakše, a ovako je mnogo teže, ali će momci sada morati da daju više od sebe i to je to nema nam druge - rekao je Ivanović. 

Pričao je trener Crvene zvezde potom o utakmici koju je beogradski velikan izgubio od Crvene zvezde u samoj završnici 2022. godine. 

- Pa dobro, nije nam se svideo način na koji smo izgubili, ali, dobro... Ne igraju oni od juče to je sastavni deo sporta i karakterni igrač se ogleda u tome koliko puta se digne nakon što padne. Nema nikakve razlike oko tog izvinjenja, to je trebalo sudija da vidi da je gažena linija - dodao je trener crveno-belih. 

Informer

Zvezda će biti oslabljena u Valensiji, a Ivanović ističe da će morati da budu na maksimumu ukoliko žele da ostvare što bolji rezultat. 

- Istina, ali što se nas tiče ništa se ne menja. Valensija je opasna ekipa sa izvandrednim igračima pogotovo napadački i ima puno prostora za igru 1 na 1 tu. Nema iznenađenja, svako svakoga može da pobedi. Videćemo kako će se oporavljati Vildosa, sve zavisi od njega, možda bude brže možda ne, videćemo - smatra Duško Ivanović.