Autor: Informer.rs

05.01.2023.

17:25

Foto: Starsportphoto

Sport

SVE SE RASPALO ZBOG EVROLIGINE KAZNE... Zvezda ostaje bez KAPITALNOG pojačanja! Čeka se ponuda Italijana...

Bila je rešena Crvena zvezda da sastavi moćan tim kako bi u saradnji sa Duškom Ivanovićem beogradski velikan pojurio "Top 8" Evrolige. Ipak, preoštra suspenzija koja je juče izrečena crveno-belima mogla bi da pokvari planove svima na Malom Kalemegdanu. 

Fakundo Kampaco neće imati pravo nastupa do marta, a Crvena zvezda bi mogla da ostane bez još jednog velikog pojačanja. Italijanski košarkaš Ahile Polonara prethodnih dana i nedelja pominjao se kao želja crveno-belih, ali od tog trasnfera izgleda da nema ništa. 

Efes je danas ozvaničio saradnju sa Krisom Singltonom što bi trebao da označi Polonarin kraj u Istanbulu. Trener Ergin Ataman istakao je da Italijan nije opravdao očekivanja, te da nema pravu i jasnu ulogu u timu. 

Informer

Želela je to da iskoristi Crvena zvezda, ali je Evroliga umešala svoje prste i surovo kaznila beogradskog velikana. Sada se za Polonaru raspituje i Virtus iz Bolonje, ipak, konkretne ponude za njega još uvek nema, a premena za transfere u Evroligi je sve manje. 

Naime, rok je do sledeće nedelje, kada će na programu biti 18. kolo Evrolige i ako do tada Virtus ne bude poslao ponudu, Polonara će ostati u Efesu. Italijanski reprezentativac u Evroligi beleži prosečno 11,4 minuta uz 2,9 poena i 2,2 skoka, što je zaista ispod svakog očekivanja.