Autor: Informer.rs

05.01.2023.

20:30

Foto: Starsportphoto©

Sport

MILOJEVIĆ TESTIRAO CRVENO-BELE I DOBIO FANTASTIČNE VESTI! Bukari i Mituljikić su kao VETAR!

Okupio je Miloš Milojević u sredu 36 igrača koji će putovati na pripreme Crvene zvezde. Izabrao je strateg beogradskog velikana igrače na koje će računati od proleća, a današnji dan je mladi trener iskoristio kako bi testirao limite svojih igrača pred put u Tursku. 

Najveća pažnja usmerena je ka brzini igrača budući da je ideja Miloša Milojevića da Crvena zvezda igra atraktivnije, a samim tim i brže na proleće. Na pomoćnom terenu ispod severne tribine prvotimci srpskog šampiona trčali su kratke distance, a najbolja prolazna vremena imali su Osman Bukari i Jovan Mituljikić. 

Informer

Distancu od 40 metara ofanzivci crveno-belih pretrčali su za isto vreme, tačni su bili u stotinku. Da pređu pomenutu razdaljinu bilo im je potrebno 4,95 sekundi, čime su pokazali da su tip-top spremni za pripreme i nastavak sezone.  

Kada je reč o Osmanu Bukariju dileme nisu postojale. Tokom jeseni je bilo evidentno da je reprezentativac Gane najbrži u taboru crveno-belih, a sada je pored Stefana Mitrovića (danas nije trenirao zbog lakše povrede) dobio paklenu konkurenciju i u Jovanu Mituljikiću.