Autor: Informer.rs

06.01.2023.

12:15

Foto: Starsportphoto©

Sport

ČOVIĆ POSLAO PORUKU NAVIJAČIMA ZVEZDE: Mobilizacija... Neko nas ne želi u TOP 8

Evroliga je izrekla oštru kaznu crveno-belima, zabranila im da registruju igrače do kraja februara, uključujući i argentinskog plejmejkera Fakunda Kampaca.

Čović je detaljno objasnio šta se dešavalo, da je klub imao dogovore sa igračima u vezi dugovanja, potkačio je i bivšeg trenera Dejana Radonjića...

Delije, mobilizacija

Čovek ističe da je važno da zvezdaši prate stanje, jer neko pokušava da sruši Zvezdu. 

- Ono što koristim ovu emisiju jeste da pozovem sve zvezdaše na opštu mobilizaciju i praćenje šta se javno događa, kakav i koliko je napad na Zvezdu da proba da se sruši. Ta priča, znate mi ćemo biti prvi u fudbalu, a oni u košarci, može - samo kad se dogovorite s nekim. Sa mnom se niko nije dogovorio niti će se dogovoriti na tu temu. Mobilizacija - rekao je za TV Pink Nebojča Čović.

Informer

 

- Kao da neko ne želi da Zvezda bude u TOP 8. U prethodnim sezonama u ABA svašta je rađeno od naših rivala, ali nije uspelo. Ove godine su dobili 500.000 od države da plate Evroligi. Sad kreće priča dalje. Kako preskočiti Zvezdu koja je neprekidna u EL i doći do licence da se Zvezda gurne u stranu. Zato se prezentuje priča o Areni i ambijentu.

Bonus video