Autor: Informer.rs

10.01.2023.

07:00

Foto: Starsportphoto

Sport

ODLIČNE VESTI ZA ZVEZDU! Nema Kampaca i Vildoze, ali je i Real DRASTIČNO OSLABLJEN u Beogradu!

Ni u Madridu, međutim, ne spavaju mirno, pošto će gostovanje u Beogradu preskočiti i Realov Argentinac - Gabrijel Dek!

Jedan od najboljih igrača madridskog velikana neće nastupiti u meču koji se igra u utorak (19 časova), u okviru 18. kola Evrolige.

Trener španske ekipe Hesus Mateo neće moći da računa ni na Rudija Fernandesa.

- Rudi se dobro oporavlja, nadamo se da će uskoro biti na treningu. Još je rano za njega da ide sa nama na put i igra. Dek je imao neke testove, otpisali smo ozbiljnu povredu, ali i dalje ga muči zadnja loža desne noge. Moramo da reagujemo iz predostrožnosti i da ga oporavimo lepo - rekao je Mateo.

Olakšavajuću okolnost za Real predstavlja činjenica da je u Beograd doputovao Mario Hezonja, ali nije izvesno da li će i on igrati.

Informer

Gabrijel Dek neće igrati protiv Zvezde

- Idemo u Beograd sa 12 igrača, svi koji su igrali protiv Gran Kanarije su u kombinaciji. Ideja je da nam se Mario Hezonja priključi u Beogradu. Imao je neke probleme koje je morao da reši. Dakle, 12 plus Mario - istakao je Hesus Mateo.

Real je trenutno drugi na tabeli, sa istim skorom kao još pet ekipa, vodeći Olimpijakos, potom, Baskonija, Barselona i Monako (svi po 11-6), dok Crvena zvezda zauzima 10. mesto sa bilansom 9-8, koliko imaju sedmoplasirani Efes, osmi Žalgiris i deveti Makabi.