Autor: Informer.rs

09.01.2023.

20:37

Foto: Starsportphoto©

Sport

SAGA JE ZAVRŠENA! Poznato da gde ŠTOPER Zvezde nastavlja KARIJERU!

Prema pisanju ruskih medija, Krasnodar nije postigao dogovor sa crveno-belima o prelasku reprezentativca Srbije u najveću državu na svetu.

Popularni "Čupa" je letos bio blizu transfra u Zenit iz Peterburga, ali je posao srpskog i ruskog šampiona završen neuspelim pregovorima.

Delovalo je prošlog leta da će u Zenit, međutim, Crvena zvezda se nije dogovorila sa klubom iz Sankt Peterburga oko obeštećenja za 21-godišnjeg štopera.

U međuvremenu se u trku za Erakovićev potpis uključio Krasnodar. Pominjala se cifra od 6.000.000 evra plus određeni procenti, na nedavnom okupljanju prvotimaca pret put na pripreme u Turskoj generalni direktor Zvezdan Terzić naglasio je da su crveno-beli odbili ponudu od 9.000.000, 6.000.000 fiksno i 3.000.000 kroz bonuse, ali nije želeo da otkriva klub o kome se radi.

Informer

Strahinja Eraković

U međuvremenu su mediji u Rusiji preneli informaciju da je Krasnodar definitivno odustao od Zvezdinog defanziva, navodeći nešto drugačije cifre od dosadašnjih.

Prema portalu Sport24, koji se poziva na izvor upućen u pregovore, osmoplasirani tim Premijer lige Rusije nudio je 4.000.000 evra, dok su u srpskom šampionu zahtevali 10.000.000.

- Pregovori su prekinuti i defanzivac ostaje u Beogradu - piše u njihovom tekstu.

Prema tome, Eraković nastavlja pripreme u Turskoj sa ostalim igračima Crvene zvezde za nastavak sezone, a da li će i dočekati utakmicu sa Vojvodinom, 4. februara, kao njen igrač ili će tokom januara ipak promeniti sredinu, znaće se u danima pred nama.