Autor: Informer.rs

14.01.2023.

09:03

Foto: Reuters

Sport

ZVEZDAŠI U DELIRIJUMU! Na Marakanu stiglo BRUTALNO POJAČANJE! Sve je GOTOVO, Argentinca ODALA jedna stvar!

Argentinac na Marakanu stiže sa Monumentala, na pozajmicu iz River Plate na godinu dana, kao zamena za Marka Gobeljića i da posle toliko dugog traganja Crvena zvezda reši pitanje desnog beka. "Krunski dokaz" u moderno doba praćenja prelaznog roka su uglavnom detalji na društvenim mrežama, a navijači crveno-belih primetili su da je Vigo "zapratio" Zvezdu na Instagramu, što će reći da je stvar kristalno jasna.

Upravo su mediji iz Argentine objavili da je Zvezda dogovorila sve sa Riverom i igračem, a dokumenti su "već razmenjeni" i Vigo će u toku iduće sedmice doputovati u Beograd gde će biti ozvaničena saradnja.

Aleks Vigo, rođen 1999. godine, dolazi na pozajmicu od godinu dana, dok će nakon toga Crvena zvezda imati mogućnost da ga otkupi i to za 2,2 miliona dolara u četiri rate, ali tek posle isteka pozajmice.

Informer

Aleks Vigo

Njegova plata u Ljutice Bogdana iznosiće 360.000 evra, a na Monumental je stigao pre dve godine u transferu vrednom 1,75 miliona evra iz Kolona.

Nije se, međutim, proslavio i prebačen je na klupu, pa poslat na pozajmicu u Independijete. Ni tamo nije blistao, ali se u Zvezdi nadaju da bi mogao da povrati formu iz Kolona.

Crvena zvezda je trenutno na pripremama u Turskoj i prvi meč je očekuje 15. januara protiv Lehije iz Gdanjska, dok se svi nadaju da bi Vigo mogao da bude spreman za poslednje provere u Antaliji.