Autor: Informer.rs

19.01.2023.

09:01

Foto: Insider, Peđa Milosavljević/Srđan Stevanović

Sport

FUDBALER ZVEZDE ZOVE TADIĆA NA MARAKANU! Dođi da ovde završiš karijeru! (VIDEO)

Odbrambeni fudbaler Crvene zvezde Radovan Pankov odgovarao je na pitanja navijača tokom priprema u Antaliji, a upitan je ko mu je omiljeni reprezentativac Srbije.

Informer

 

Teško mu je bilo da izdvoji samo jednog, ali je na kraju odabrao Dušana Tadića i Aleksandra Mitrovića! Zanimljivo, on je bivšem kapitenu Vojvodine,a danas Ajaksa i Srbije, uputio poziv da karijeru završi u Crvenoj zvezdi.

- Moram da kažem, dvojica su mi omiljeni u reprezentaciji Srbije - Mitrović i Tadić. Tadić je vrhunski profesionalac, igra za vrhunski klub, kapiten, stvarno kapa dole - obožavam da ga gledam kako igra! Iako znam da je Tadić veliki vojvodinaš, pozivam ga da dođe u Zvezdu da završi karijeru kod nas - nasmejao se Pankov!

Informer

 

- Znam za Mitra da je to nemoguće ha-ha! Sada ima 28 godina i oborio je sve rekorde u dresu Srbije, moramo da budemo objektivni - nismo mi Nemačka ili Engleska - da je igrao za njih dao bi već sto. Stvarno mu skidam kapu zbog toga, krivo nam je zbog Svetskog prvenstva, ali tako se namestilo i idemo dalje - zaključio je Pankov.